nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Pénzadomány gyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pénzadomány gyűjtés
Lábatlan Város Önkormányzata pénzadomány gyűjtést szervez a Veszprém megyei Kolontár település vörösiszap katasztrófában bajba jutottainak javára.
Az adományokat a Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvány számláján gyűjtjük melyen induló összegként az Önkormányzat 100.000 Ft-ot már elhelyezett.
A pénzadományt 2010. október 14-től 2010. november 19-ig fogadjuk, majd ezt követően az összegyűlt adományt személyesen juttatjuk el Kolontár község önkormányzatán keresztül a rászorulóknak.
Kérjük mindazokat, akik segíteni szeretnének, adományaikat az alábbi számlaszámra szíveskedjenek átutalni vörösiszap károsultak javára megjegyzéssel.

Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért alapítvány
11740092-20004752-00000000

Az adókedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolás elkészítéséhez kérjük az adományozókat, hogy a megjegyzés rovatba írják be a nevüket, adószámukat is.

Az adomány postai csekken is befizethető, mely a Polgármesteri Hivatalban beszerezhető.

[ 2010.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-