nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Pénzdíjas vetélkedő középiskolásoknak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Pénzdíjas vetélkedő középiskolásoknak
"Pénzügyi ismeretek" címmel pénzdíjas, egyéni versenyt rendez a MÜTF a megyei középiskolák diákjainak 2009. március 18-án 10 órától.

Pénzdíjas vetélkedő középiskolásoknak a tatabányai főiskolán

"Pénzügyi ismeretek" címmel pénzdíjas, egyéni versenyt rendez a MÜTF a megyei középiskolák diákjainak. A versenyt 2009. március 18-án, SZERDÁN rendezik, a főiskola "A" épületében, 10 órától. A rendezvényen 5 középiskola 36 versenyzője ad számot a főiskola segítségével elsajátított pénzügyi ismereteiről. Az első öt helyezett között összesen 70.000 forint pénzjutalmat osztanak ki.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 2008 novemberétől pénzügyi szakköröket indított a térség szakközépiskoláiban. A foglalkozásokat Takács Zoltán MÜTF-ös hallgató koordinálta, aki a verseny egyik fő szervezője.

A verseny feladatlapjának kérdéseit és megoldásait eredményhirdetés után a főiskola a www.mutf.hu weboldalon mindenki számára elérhetővé teszi.

[ 2009.03.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek