nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Pihe Rally Team - Új autó,  új remények... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pihe Rally Team - Új autó,  új remények...

Új autó,  új remények...

13. Miskolc Rally 2006.04.28-30
Pehely Balázs - Ambrózy Melinda

Peugeot 306 S 16


A most következő hétvégén kerül megrendezésre az Országos Matador Rally2 Bajnokság első futama Miskolcon és környékén, a Rally első osztály mezőnyével együtt közel 200 autót felvonultató mezőnyben indul a lábatlani Pehely Balázs - Ambrózy Melinda egy új építésű Peugeot 306 S 16 típusú versenyautóval. Az elmúlt hétvégén egy közel 50 kilométeres teszten vettek részt melyen sikerült valamelyest megismerni és beállítani az új szerzeményt mely az első tapasztalatok alapján jóval gyorsabbnak bizonyult a tavalyi kocsinál. Reményeik szerint amennyiben a technika nem makacsolja meg magát és sikerül a kocsit megfelelően kiautózni úgy lehetőség lesz egy kategória és esetlegesen az abszolút értékelésben is a dobogó valamelyik fokára felállni. A megújult bajnokság nagyon megerősödött ,látszik ez az új versenygépek megjelenésén és a pályák, gyorsasági szakaszok hosszán is. A két napos viadalon közel 80 km gyorsasági szakasz és 370 km össztáv teljesítése vár a versenyzőkre a másodosztályban.

Támogatók:

- Holcim Zrt
- Viadom Zrt
- Lábatlan Város Önkormányzata
- Vonalkód Rendszerház
- Jako
- Brugi
- Matricaart
- Ringmasters Kft
- WF Autószervíz Budakalász
- 24 óra megyei napilap
- Kék Duna Rádió
- Nánainé Marcsi


[ 2006.04.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek