nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Piros riasztás! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Piros riasztás!
Az OMSZ a megyénket is érintő rendkívüli időjárás miatt felhívja minden közlekedő figyelmét, hogy csak feltétlenül szükséges esetben üljenek autóba. Videó.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a megyénket is érintő rendkívüli időjárás miatt piros riasztást rendelt el ma 6 óra 40 perctől. Kérjük, hogy lehetőség szerint készüljenek fel a rendkívüli időjárási helyzetre.

Az ónos eső hatására várhatóan kialakuló jégpáncélon még téli gumival sem ajánlott a közlekedés. A meteorológusok a várható balesetveszély miatt azt tanácsolják: aki teheti, se gyalog, se autóval ne induljon útnak.

Felhívjuk minden ingatlantulajdonos figyelmét, hogy ingatlana előtt végezze el a síkosságmentesítést!


[ 2009.01.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek