nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Piszke Papír - elmaradt juttatások oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Piszke Papír - elmaradt juttatások
Február 14-én, vasárnap egyeztető megbeszélést terveznek a papírgyári dolgozók az elmaradt juttatások kifizetése érdekében.

Végkielégítésekről és az elmaradt juttatásokról szerveznek egyeztető tárgyalást a Piszke papír Rt. dolgozói 2010. február 14-én,  vasárnap Lábatlanon. A találkozó délelőtt 10 órakor kezdődik a Dózsa György utcában, az egykori Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében.

A szervezők kérik az érintetteket, hogy mindenki vigye magával a felszámoló által kiküldött iratokat.

Lábatlanon az első papírgyártó gépet 1925 februárjában helyezték üzembe. 1950-ben az üzem felvette a Lábatlani Papírgyár nevet, 1973 tavaszán már 28 ezer tonnás kapacitással működött. A vállalatot 1993-ban privatizálták, a görög Zeritis-csoport tulajdonába került, és részvénytársasággá alakult. Lábatlanon egyebek közt toalettpapírt, papírszalvétákat és háztartási papírtörlőket gyártanak.

Magyarországon a Zeritis-csoport érdekeltségébe tartozik a Szentendrei Papírgyár, és a papírhulladék-gyűjtéssel foglalkozó Budafok Recycling Zrt. A Piszke Papír honlapja szerint a lábatlani cég 2000-ben a Zeritis-csoport több mint 150 millió dolláros árbevételének csaknem egyharmadát adta.


[ 2010.02.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-