nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Polgárőr beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Polgárőr beszámoló
A Polgári Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület Beszámolója 2008. évi tevékenységéről Lábatlan Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. április 28-ai ülésére.
A z Egyesület 1991-ben alakult, jelenlegi taglétszáma 26 fő, ez 6 fővel kevesebb a tavalyinál. A passzív polgárőrök lemorzsolódtak, de ez a folyamatos létszámváltozás annak tudható be, hogy általában az új polgárőrök nem tudják vállalni a folyamatos szolgálatot. Az egyesület magja viszont nagyon megbízható, és velük megoldottak 2008-ban is minden szolgálatot, és rendezvényt. Szervezőmunka eredményeként 8 fő Ifjú Polgárőr is van.


A teljes beszámoló elolvasható ITT.


[ 2009.04.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek