nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Polgárőrség-Bárdos Zoltán oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Polgárőrség-Bárdos Zoltán
Háromoldalú együttműködési megállapodást írt alá szerdán Bárdos Zoltán a  megyei rendőrfőkapitánnyal és a megyei közgyűlés elnökével.

A cél, a három szervezet közbiztonsági tevékenységének összehangolása. Erősíteni akarják a társadalom biztonságérzetét, fokozni a bűn- és balesetmegelőzést, kiemelten védeni kívánják a gyermekek és a családok biztonságát, az országhatárt.
Dr. Völner Pál szerint helyi szinten már látható az összefogás. De vannak olyan feladatok, amelyeket a megye tud megszervezni. Például az önkormányzat az idén egymillió forinttal támogatja a polgárőrszövetséget. Emellett már szóba került, hogy ha például a polgárőröket rendőrök oktatják, akkor a megye biztosíthat ehhez helyszínt. Az elnöktől megtudtuk, felveszik a kapcsolatot a települési önkormányzatokkal is, hogy hasonló háromoldalú megállapodásokat kössenek.

– Bízom benne, a források nemcsak az idén, de a jövőben is rendelkezésünkre állnak majd – mondta az elnök.

forrás: kemma.hu

Előzmények:

-Polgárőrség


[ 2009.03.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek