nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Polgárőrség beszámolója 2010 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Polgárőrség beszámolója 2010
A Lábatlani Polgári Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület Beszámolója 2010. évi tevékenységéről
Egyesületünkről 2010. áprilisában számoltam be a képviselőtestületnek a 2009-es évről. Mostani beszámolóm a 2010-es évet öleli fel. Egyesületünk 1991-ben alakult, jelenlegi taglétszámunk 38 fő, ez 7 fővel több a tavalyinál. A passzív polgárőreink lemorzsolódtak, de ez a folyamatos létszámváltozás annak tudható be, hogy általában az új polgárőrök nem tudják vállalni a folyamatos szolgálatot. Elmondhatom, hogy egyesületünk magja viszont nagyon megbízható, és velük megoldottunk 2010-ben is minden szolgálatot, és rendezvényt. Szervezőmunkánk eredményeként 10 fő Ifjú Polgárőrünk van.

A polgárőrség feladatai és célkitűzései 2010-ben:
A bűncselekmények megelőzése, a közlekedés biztonságának megszilárdítása, a vagyonvédelem érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő lakosok összefogása, rendszeres működésük összehangolása.
A lakosság biztonságérzetének javítása. Rendezvények lebonyolításánál helyszínbiztosítás, nyári idegenforgalmi idény erősített szolgálattal való ellátása, iskolakezdéskor a tanuló fiatalok felvilágosítása a különböző veszélyekre. Rendőrséggel közös szolgálatok szervezése. 2010. áprilisától együttműködés keretei között Süttő község területén is járőrözünk, és látunk el bűnmegelőzési feladatokat.

Folytatás...

Letölthető formátumban (doc)


[ 2011.04.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-