nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Polgárőrség: megyei segítség oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Polgárőrség: megyei segítség
A Megyei közgyűlés júniusi ülésén fogadta el a megyei polgárőr szövetség tájékoztatóját, Bárdos Zoltán, a szövetség elnöke szóbeli kiegészítésével.


Megyei segítség a polgárőröknek

Idén a megyei önkormányzat támogatásával sikerült megrendezni a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Napot. A Megyei közgyűlés júniusi ülésén fogadta el a megyei polgárőr szövetség tevékenységéről szóló tájékoztatót. Bárdos Zoltán, a szövetség elnöke szóbeli kiegészítőjében elmondta, hogy anyagi gondok miatt veszélyben van az immár hagyományosan, évenként megrendezésre kerülő ünnepi alkalom. A képviselők, Popovics György elnök indítványát, amely 200 ezer forint támogatás megítéléséről szólt, egyhangúlag támogatták. Ennek köszönhetően sikerült idén, Ácson a Zichy-parkban megrendezni a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Napot.


A polgárőrnap egyik fővédnöke Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke volt, aki köszöntőjében méltatta a szabadidejükben bér nélkül dolgozó önkéntesek áldozatos munkáját, mely hozzájárul az ország, a megye polgárainak jó közérzetéhez. A nyugodt, kiegyensúlyozott élet egyik legfontosabb feltétele a közrend és a közbiztonság megfelelő állapota, melyhez a polgárőrök önzetlen szolgálatvállalásukkal, jelenlétükkel, munkájukkal nagyban hozzájárulnak - fejtette ki a politikus.


A megnyitó ünnepség alkalmával Peszt Péter, az Országos Polgárszövetség alelnökétől kilencen vehettek át kitüntetést. A kitüntetések átadása után került sor az elismerő oklevelek átadására, mely szintén a kiemelkedő munkát díjazta.
A hivatalos ceremóniát követően a tartalmas, sokszínű program biztosította a részvevők szórakozását. A kikapcsolódáson kívül lehetőséget biztosítottak a szervezők a véradásra, mely a társadalmi felelősségvállalás eszméjét erősítette.

forrás: kemma.hu


[ 2011.07.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-