nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Polgárőrségi beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Polgárőrségi beszámoló
A polgárőrség néhány intézkedéséről augusztus 7-15 közötti időszakban.
Augusztus 7-én: Lakossági bejelentés után a polgárőrség fényképeket készített a Dunán az egyik tűzgyújtóról este 8 órakor. A tüzet eloltattuk vele.

Augusztus 13-án: Délután 15 óra körül Schmidt Kovácsné Andi jelzésére /három napja nem látták a Dózsa Gy. út 56. sz. alatti lakost: Pálinkás
Sándor 54 éves fogyatékos, egyedülálló beteg embert. /A helyszínen adatgyűjtést végeztünk, majd a rendőrséggel közösen sikerült megtalálnunk a lakásában napok óta magatehetetlenül fekvő beteg embert. Értesítettük a mentőket, akik beszállították a magatehetetlen beteget az esztergomi kórház belgyógyászatára. Különösen nagy szerepet vállalt a mentésben Schetl István polgárőr, akit ezért, és sok más kiváló munkájáért javasolni fogok a Megyei Közgyűlésnek a Komárom-Esztergom Megye Kíváló Polgárőre címre.

A rendőrség részéről Boros Kinga Főtörzsőrmester tett tanúbizonyságot rátermettségéről, a járőrparancsnok a férfi rendőröknek is példát adott az intézkedés, és a kimentés szakszerűségéről. Határozott, gyors helyzetfelismerésének köszönhetően példásan vezette az intézkedések
sorozatát, egyszóval megérkezése után egy igazi parancsnokként irányította a beteg ember kimentését. Ő volt az, aki kitartó bekiabálása után meghallotta a beteg, magatehetetlen ember nyöszörgését, és így kapcsolatot tudott teremteni vele. A pedáns, tiszta egyenruhája az intézkedés végére mehetett a mosógépbe.

Augusztus 15-én: Jelzést kaptunk a Zalka M. lakótelepről, hogy a 21-es, és a 23-as ház alatt egy befedetlen aknába esett egy nagytestű kutya. A nyergesi tűzoltóságot értesítettük, akik kimentették az ebet. A felvételeken látható, hogy a fenti területen a befedetlen aknán kívül az ott lévő csatorna is életveszélyes lehet, egy ott játszó gyermek számára. A magasra nőtt gaztól nem lehet látni a mély vízelvezető árkot. A beömlőnyílásnál pedig nincsen rács, ha oda beesik egy gyermek azt már meg sem találják időben. Meg kell
szüntetnünk ezt az ott lévő állapotot.

Bárdos Zoltán a Polgárőrség elnöke

[ 2009.08.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-