nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Polgárőrségi beszámoló 2009. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Polgárőrségi beszámoló 2009.
A Polgári Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület Beszámolója 2009. évi tevékenységéről

Lábatlan Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. április 27-ei ülésére

Egyesületünkről 2009. áprilisában számoltam be a képviselőtestületnek a 2008-es évről. Mostani beszámolóm a 2009-es évet öleli fel. Egyesületünk 1991-ben alakult, jelenlegi taglétszámunk 31 fő, ez 5 fővel több a tavalyinál. A passzív polgárőreink lemorzsolódtak, de ez a folyamatos létszámváltozás annak tudható be, hogy általában az új polgárőrök nem tudják vállalni a folyamatos szolgálatot. Elmondhatom, hogy egyesületünk magja viszont nagyon megbízható, és velük megoldottunk 2009-ben is minden szolgálatot, és rendezvényt. Szervezőmunkánk eredményeként 8 fő Ifjú Polgárőrünk van.

Tovább...


[ 2010.03.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-