nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Police - el akarta rabolni a lányt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Police - el akarta rabolni a lányt
Pár nappal korábban Lábatlanon zajlott le hasonló szituáció: ott egy fekete színű autóval állt meg egy férfi egy 13 éves lány mellett..

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azokat az ismeretleneket, akik az elmúlt napokban két fiatal lányt is autóba kényszerítve próbáltak elrabolni, Nyergesújfalun és Lábatlanon.

A Komárom-Esztergom megyei Nyergesújfalu városában az elmúlt napokban szólított meg egy autóból erős testalkatú, fekete hajú, sötét bőrű férfi egy 17 éves középiskolás lányt, hogy útbaigazítást kérjen. Ezt követően kiszállt piros színű autójából és megpróbálta erőszakkal a gépkocsiba tuszkolni a lányt, de annak kiabálása miatt végül elengedte áldozatát, visszaült és elhajtott. A rémült lány csak napokkal később tett bejelentést a történtekről a rendőrségen, így derült ki, hogy nem ez volt az első eset a térségben.

Pár nappal korábban Lábatlanon zajlott le hasonló szituáció: ott egy fekete színű autóval állt meg egy azonos személyleírású férfi egy 13 éves lány mellett. A sofőr ez esetben nem erőszakoskodott, csak annyit mondott a lánynak, hogy szívesen elviszi, ő viszont elutasított a a számára idegen férfi ajánlatát, aki ezután továbbállt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre keresi az ismeretlen autóst, egyben felhívja a gyermekek, fiatal lányok és fiúk figyelmét, hogy ne álljanak szóba idegenekkel, és lehetőség szerint ne egyedül, inkább csoportosan, egymást kísérve menjenek haza az iskolából. A szülőket is kéri a rendőrség, hogy beszélgessenek el gyermekeikkel, hogy az idegenekkel kapcsolatos elővigyázatosság fontossága családi körben is tudatosodjon bennük.

forrás: stop.hu


[ 2009.11.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
De nem sikerült.