nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Pünkösd után-képekkel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pünkösd után-képekkel
Pünkösd hétfőn 17 órától kezdődött hagyományos pünkösdi koncertünk a Gerenday kertben. Képekkel!
Minden évben nagy fejtörést szokott okozni nekünk, hogy a májusi változékony időjárás okán a házban vagy a szabadban tartsuk-e a rendezvényt. Hétfőn egész nap az eget kémleltük. A délelőtti borongós időt délutánra verőfényes napsütés váltotta, így a szabadtéri színpad mellett döntöttünk, melynek nézőterén mindenki kényelmesen elfér. A kezdésre újból összegyűltek az esőfelhők és sajnos nem úsztuk meg. Az elsőként fellépő Halasi István Református Ifjúsági Kórus műsora néhány dal elhangzása után már a közösségi ház dísztermében folytatódott. A terem akusztikája még jót is tett az előadásnak, a fiatalok szép műsorukat gyönyörű fináléval zárták. Őket követte a bajóti Harmónia Énekkar, akik első alkalommal mutatkoztak be a lábatlani közönségnek nagy sikerrel. A hangversenyt az Idősek Klubja Dunamenti Naplemente Énekkara zárta, melyet a közönség vastappal jutalmazott.
A program befejezéseként a Gerecse Borbarát Egyesület tagjainak ízletes borait kóstolhattuk meg finom pogácsa kíséretében.
Köszönjük a kórusok tagjainak és vezetőiknek, Darányiné Csonka Valériának, Kisgyőri Krisztiánnak, Paul Zoltánnénak, Richterné Lupkovics Andreának, hogy pünkösd napján ünnepi műsorukkal megörvendeztették városunk érdeklődő közönségét.

[ 2012.06.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-