nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Pünkösdi torna eredmény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Pünkösdi torna eredmény
A Forest Papír csapata nyerte a május 22.-én szombaton Lábatlanon megrendezett Legea Pünkösdi Kispályás Labdarúgó Tornát

A Forest Papír csapata nyerte a Pünkösdi Kispályás Labdarúgó Tornát!

A Forest Papír csapata nyerte a május 22.-én szombaton Lábatlanon megrendezett Legea Pünkösdi Kispályás Labdarúgó Tornát miután a döntőben büntetőkkel legyőzte a nyergesi labdarúgókból verbuválódott Forest Gump csapatát. A 3. helyet a lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület tagjaiból összeállt Kutyaütők csapata szerezte meg. Khéner László a torna főszervezője, egyben a győztes Forest Papír csapatának vezetője elmondta hogy az Esztergom –Nyergesújfalui Többcélú Kistérségi Társulás által is támogatott tornán 12 csapat vett részt, így ezen a pünkösdi hétvégén több mint száz embert sikerült megmozgatni. A főszervező külön kiemelte hogy a helyi csapatokon kívül a kistérség különböző településeiről (Süttő, Nyergesújfalu, Tokodaltáró, Bajót) neveztek csapatok, ami jól mutatja hogy a térségben igenis van igény a mozgásra.
A torna gólkirálya Dudás Zsolt lett a Kutyaütők csapatából, a legjobb kapus Varga Roland míg a legjobb mezőnyjátékos díjat Eckl Ádám kapta meg, mindketten a Forest Papír csapatából.

[ 2010.05.26. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-