nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Rally oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rally
Autósport - A süttői Hevesi István a rali első osztályban indul 2009-ben
A tavalyi esztendőben hatalmas fölénnyel nyerte a rali másodosztályú magyar bajnokságot a süttői Hevesi István. Az autóversenyző egy Honda Civiccel öt versenyt nyert meg a szezonban. Hevesi decemberben a Hungaroringen rendezett bajnokok tornáján hatvankét autóversenyző között a legjobb nyolcig jutott. A pilóta idén a rali első osztályban próbál szerencsét. Hevesi István új autója egy négykerék meghajtású Mitsubishi EVO VI, amiben háromszáz lóerő dübörög.

[ 2009.01.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek