nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Rally versenyzőink második helyezése az I.Kapos Rally-n oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rally versenyzőink második helyezése az I.Kapos Rally-n

A hétvégén megrendezésre került I. Kapos Rally-n a megyénket is képviselő lábatlani Pehely Balázs - Ambrózy Melinda (Honda Civic Vti, N2) kiváló versenyzéssel megszerezte az abszolút értékelés, a csoport, és a kategória 2.helyét. Voltak kisebb műszaki gondjaik de a szervíz sikeresen kijavította ezeket és így a versenyre koncentrálva pontos vezetéssel, és kiváló navigálással felzárkoztak az éves értékelés abszolút 4. helyére 1 pontal elmaradva a dobogótól. Az utolsó versenyen fog eldőlni a dobogó 3. foka melyre rajtuk kívűl még két páros esélyes.

Támogatók: Viadom Rt., Vonalkód Rendszerház, Holcim Rt., Lábatlan Város Önkormányzata, Piszkenet Kft., Borsi Rally Team és természetesen a haverok, barátok, és a család!


[ 2005.09.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-