nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Rallye Bajnokság-Lábatlan oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rallye Bajnokság-Lábatlan
November 20-án rallye bajnokság utolsó fordulójának helyszíne Lábatlan-Bajna közötti útszakasz.  Információk.

Revo-Tec Rallye Bajna – Lábatlan

Az amatőr rallye bajnokság utolsó fordulójának helyszíne a Bajna és Lábatlan közötti útszakasz lesz november 20-án. A sokak által kedvelt pályán nagy küzdelemre számíthatunk, mert a bajnokság több kategóriájában még nem dőlt el, hogy kik szerzik meg az első helyet.
November 19-én, szombaton az adminisztratív és technikai átvétel mellett a pálya bejárásával lesznek elfoglalva a csapatok. 20-án vasárnap már a kora reggeli órákban a bemelegítő körrel kezdődik a rendezvény, majd összesen öt gyorsasági szakasz teljesítése vár a mezőnyre. A leglátványosabb résznek ezúttal is a pusztamaróti elágazás ígérkezik, de minden bizonnyal azok sem fognak unatkozni, akik a gázátemelőnél vagy a bajóti elágazásnál találnak maguknak helyet. A késő őszi időpont mindig tartogat meglepetéseket, a nyálkás út miatt biztosan lesznek izgalmas pillanatok. Az utolsó gyorsasági szakasz rajtjának várható ideje 16 óra, vagyis már sötétben kell teljesíteni ezt a szakaszt.
Az eredményhirdetés a bajnai művelődési házban előre láthatólag fél nyolckor kezdődik majd.

Közérdekű információ

Rendezvény miatt forgalomkorlátozás lesz 2016. november 20-án vasárnap a Bajna és Lábatlan közötti úton, reggel 6 és 18 óra között.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt Komárom – Esztergom megyei Igazgatóságának KEM-880-2/2016 iktató számmal jegyzett engedélyének tartalma szerint: „A rendezvény miatti forgalomkorlátozásról a lakosságot, a közlekedőket a médián keresztül tájékoztatni kell” – eleget téve, tisztelettel kérem Önöket, hogy szíveskedjenek segítségünkre lenni az ott élők tájékoztatásában.
Az útlezárás a 1125 és 1126 számú országos közutakat érinti, reggel 6 és 18 óra között, csak a megkülönböztető jelzést használó gépjárművek mehetnek be, az útlezárást biztosítók irányításával.
Az arra közlekedők megértését és türelmét köszönjük!


[ 2016.11.10. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek