nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Református hitoktatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Református hitoktatás
A lábatlani Arany János Általános Iskolában a 2011/2012. iskolai tanévben is szeretnénk megszervezni a református hitoktatást
Tájékoztatásképpen szeretném közölni a kedves szülőkkel, hogy a lábatlani Arany János Általános Iskolában a 2011/2012. iskolai tanévben is szeretnénk megszervezni a református hitoktatást.
Úgy gondoljuk, hogy ebben az értékvesztett világban nagyon fontos szerepe van a hitnek, a keresztyén szellemiségben való neveltetésnek és a hívő közösséghez való tartozásnak. Ennek jegyében szeretnénk ismételten továbbfolytatni az általános iskolai református hitoktatást, melynek tananyaga a Református Pedagógiai Intézet által kiadott hivatalos tankönyvcsalád.

Azokat a gyermekeket is örömmel és szeretettel fogadjuk, akik nincsenek megkeresztelve, de szívesen részt vennének a református hitoktatásban.

Az idei tanévtől Egyházközségünk szervezett formában néptánc tanítást is szeretne indítani érdeklődő gyermekek számára, szakképzett néptánc oktató irányításával.
Kérem a szülőket, akiknek gyermekei érdeklődnek a református hittanoktatás, vagy a néptánc tanítás iránt, az osztályfőnöknél, vagy nálam személyesen szíveskedjenek ezt jelezni.

Elérhetőségeim: 06-30-446-2118; 33-361-585; e-mail: daranyine@invitel.hu.
Együttműködésüket előre is köszönve, tisztelettel:
Darányiné Csonka Valéria
Ref. lelkész

[ 2011.09.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-