nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Református ravatalozó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Református ravatalozó
Hálával tele a szívünk azért, hogy bár lassan és apró lépésekkel, de ez a nemes ügy és célkitűzés ilyen szép összefogással megvalósulhatott.

A REFORMÁTUS TEMETŐ RAVATALOZÓJÁNAK KÜLSŐ-BELSŐ FELÚJÍTÁSA

A Lábatlani Hírmondó egy korábbi számában már beszámoltam a kedves olvasóknak arról, hogy az idén tavasszal sikeresen megvalósítottuk ravatalozónk tetőszerkezetének javítását. Támogatóink nevét is közzétettük. Az azóta eltelt idő alatt is folytak be adományok, a következő személyektől: Horváth Zsigmondné, Kurilla Jánosné, Albertné Papp Mária (Győr), Kapu Ferenc, Motúz Gáborné, Golán Gézáné. Volt olyan adakozó is, aki azt kérte, hogy név szerint ne tegyek róla említést.
Köszönetet mondok azoknak is, akik kétkezi áldozatos munkájukkal elvégezték a ravatalozó előtti térség külső burkolását: Csapláros János Tamás, Csapláros Márk, Csordás István, Kocsis István, Berei Károly, Horváth Zsigmond, Gere Imre, Gere Máté, Darányi Sándor. A fuvarozást Csapó Géza vállalta, a burkoláshoz a követ a Róth-Stone kft-től kaptuk, a cementet pedig a Holcim Hungária Zrt-től.

A ravatalozó belső festésében, felújításában kiemelkedő munkát vállalt: Gere Máté, aki a meszet szerezte be, Németh Kálmán festő, Gere Imre, Berei Károly, Berei Erzsébet, Vámos Zsófia, Csordás István, Kocsis István, Horváth Zsigmond.
A ravatalozó fekete drapériájának tisztítását Csordás Istvánné vállalta, akinek szintén köszönettel tartozunk.

Ezúttal is szeretnénk megköszönni a „Cs és Cs” Temetkezési Bt-nek, illetve jogutódjának, a Matheo Kft-nek közel egy évtizedes, önzetlen munkáját, mellyel temetőnket gondozzák, a füvet nyírják, a területet tisztán tartják.

Hálával tele a szívünk azért, hogy bár lassan és apró lépésekkel, de ez a nemes ügy és célkitűzés ilyen szép összefogással megvalósulhatott. Mi, reformátusok, minden elvégzett munka után azt szoktuk mondani: Soli Deo Glória, ami azt jelenti: egyedül Istené legyen a dicsőség! Kívánom, hogy Ő áldja meg továbbra is minden munkánkat, mellyel előmozdítjuk kicsiny közösségünk lelki-anyagi fejlődését!

Darányiné Csonka Valéria
Ref. lelkész


[ 2012.08.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-