nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Regionális Judo Szövetség értékelő összejövetele oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Regionális Judo Szövetség értékelő összejövetele

Október 23-án a Gerendai közösségi ház adott otthont az Észak-Dunántúli Regionális Judo Szövetség 2004 évi értékelő összejövetelének. A rendezvényt a házigazda Fizel József nyitotta meg, majd meghívott vendégként Török István polgármester köszöntötte a megjelenteket.
Nagy György, a régió elnöke felkérésére Gyimes Nikolett főiskolai tanár, senior világbajnok segített a kupák átadásában.
Összesen negyvenhat kupa talált gazdára, melyek közül 22 megyénket, ebből kettő Lábatlant gazdagította.
A sportágért végzett társadalmi munkájáért elismerésben részesült Batizi Sándorné szakosztályvezető, a sportág támogatásáért Orsós Iván a GYÜÉP Kft. ügyvezetője.
A díj-átadó zárásaként a sporttársaknak polgármester úr bemutatta a Gerenday házat.

[ 2005.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-