nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Regisztrációs jegy oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Regisztrációs jegy
Március 1-től minden helyközi autóbuszjáraton regisztrációs jegyet kell váltaniuk azoknak, akik egyébként díjtalanul veszik igénybe a közlekedést

Díjtalan regisztrációs jegy az ingyen utazóknak hétfőtől

Hétfőtől (március 1.) megyénkben is minden helyközi autóbuszjáraton regisztrációs jegyet kell váltaniuk azoknak, akik egyébként díjtalanul veszik igénybe a közlekedést. A műszaki feltételek már biztosítottak, a jegykiadó gépek már tartalmazzák az új regisztrációs jegy adatait. A kedvezményre jogosultak regisztrációja a jellemző utazási távolságokról, a csúcsidőszakokról szolgál adatokkal, így bevezetése segíthet a menetrendek előkészítésében is.

A kedvezmények nem változnak - azok, akik eddig díjtalanul utaztak, továbbra sem fizetnek a jegyért, amit felszállásnál, a buszvezetőnél kell kérni. A bevezetés kapcsán türelmi időt kapnak az utasok. A regisztrációs jegy nélkül utazóknak csak július elseje után kell 500 forint pótdíjat fizetniük. A helyi járatokon nincs változás, itt továbbra sem kell jegyet váltaniuk az érintett kedvezménnyel utazóknak.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.03.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-