nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Rendezvénytervről tárgyaltak Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rendezvénytervről tárgyaltak Nyergesújfalun
A Térségi Házban délután fél 5-től tartották azt a megbeszélést, amelyen a Nyergesen működő civil szervezetek képviselői vettek részt.
Csütörtökön (január 7) egyeztették a városi rendezvénytervet Nyergesújfalun. A Térségi Házban délután fél 5-től tartották azt a megbeszélést, amelyen a Nyergesen működő civil szervezetek képviselői vettek részt.

Amennyiben a rendezvénytervben érintett civil szervezetnek sok, másokkal egyeztetendő időpontja volt vagy ezzel ellentétben, nem volt közösségi helyszínt érintő programja, tervezetét korábban írásos formában kellett benyújtania.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek