nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Rendkívüli ülés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Rendkívüli ülés
Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a kormány január 29-ére a gazdasági válsággal kapcsolatban. .

Rendkívüli ülést tartanak a gazdasági helyzet miatt

Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a kormány január 29-ére. A miniszterelnök szerint az Országgyűlés előtt akarnak beszámolni terveikről a gazdasági válsággal kapcsolatban. A miniszterelnök hozzátette: elsősorban adóreformot, valamint a foglalkoztatás és a szociális rendszer átalakítását tartja szükségesnek a kabinet.

Gyurcsány Ferenc bejelentette azt is, hogy létrehozzák a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központot. Ennek a miniszterelnök mellett a gazdasági, a pénzügy-, a szociális és a kancelláriaminiszter lesz a tagja. A testület kéthetente ülésezik és feladata a válság kezeléséhez szükséges szabályozási döntések előkészítése, illetve meghozatala, illetve adott esetben célzott, egyedi beavatkozás eldöntése a válság miatt bajba kerülő vállalatok és munkahelyek megmentése érdekében.


Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-