nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Rendőrnek adta ki magát a gázpisztolyos elkövető Tokodaltárón oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Rendőrnek adta ki magát a gázpisztolyos elkövető Tokodaltárón
Rendőrnek kiadva magát, gázriasztó fegyverrel kényszerített maradásra két hölgyet egy férfi hétfő (október 26) este Tokodaltárón.

Az elkövető egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a nőkkel. A férfi securitis-nek adta ki magát. A hölgyek távozása után a férfi a település buszmegállójában gázpisztollyal kényszerítette térdre őket. Egyikük nem akart eleget tenni a követelésnek, ezért a férfi megrúgta az egyik áldozatot.

Az esetnek szemtanúja is volt. A számonkéréskor az elkövető zászlósnak adta ki magát, közölte, hogy ez egy rendőri intézkedés és a hölgyeket azzal gyanúsította meg, hogy zsebes tolvajok. A helyszínre érkező rendőrök elvették tőle engedéllyel tartott fegyverét, majd a Dorogi Rendőrkapitányságra kísérték. Az önjelölt rendőr ellen személyi szabadság korlátozása és hivatalos eljárás színlelése miatt indítottak eljárást.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek