nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Rendőrségi felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rendőrségi felhívás
A halottak napi  megnövekedett temetőlátogatói forgalomra tekintettel fokozott figyelemmel vigyázzanak értékeikre!

TISZTELT TEMETŐLÁTOGATÓK !

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY A HALOTTAK NAPI MEGNÖVEKEDETT TEMETTŐLÁTOGATÓI FORGALOMRA TEKINTETTEL FOKOZOTT FIGYELMMEL VIGYÁZZANAK ÉRTÉKEIKRE !

NE HAGYJÁK PÉNZTÁRCÁIKAT, KÉZITÁSKÁIKAT, AUTÓSTÁSKÁIKAT A GÉPKOCSIKBAN !

MINDEN ESETBEN ZÁRJÁK BE A PARKOLÓ GÉPJÁRMŰVEK AJTAJÁT, ABLAKÁT !

ÜGYELJENEK ARRA, HOGY A TEMETŐ TERÜLETÉN BELÜL SE TARTSÁK ÉRTÉKEIKET JÓL LÁTHATÓ HELYEN ÉS NE HAGYJÁK AZOKAT ŐRIZETLENÜL !

KEGYELETTELJES MEGEMLÉKEZÉST KÍVÁNUNK

ESZTERGOMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
BŰNMEGELŐZÉSI SZOLGÁLATA

Rendőrségi Felhívás!

Közeleg Mindenszentek Ünnepe és Halottak Napja. Ilyenkor felkeressük a temetőket ahol egy-egy szál virággal, gyertyával elhunyt hozzátartozóinkra, barátainkra, ismerőseinkre emlékezünk.
Mindanyiunknak tenni kell azért, hogy kegyeletteljes legyen az emlékezés. Kérjük, hogy néhány szabályt tartsanak be. Ne tegyék a sírra vagy mellé táskáikat még abban az esetben sem amíg a csaphoz mennek vízért, mert könnyen szemet szúrhat a bűnelkövetőknek. A temetők környékén megszaporodhatnak a gépkocsi feltörések, ha nem vagyunk elég óvatosak, ezért parkoló járműveiket minden esetben zárják le, az ablakokat húzzák fel. Semmilyen értéket ne hagyjanak az autóban.
Az utakon nagyobb forgalomra lehet számítani, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megszokottnál még körültekintőbben vezessenek, közlekedő társaikra, idős, lassabb mozgású gyalogosokra legyenek tekintettel, és a szabályokat betartva óvatosan közlekedjenek.

Kegyeletteljes emlékezést és békés ünnepeket kívánunk.
Esztergomi Rendőrkapitányság


[ 2008.10.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-