nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Rendőrségi kitüntetések a Rendőrnap alkalmából oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rendőrségi kitüntetések a Rendőrnap alkalmából
Lábatlan Város Önkormányzata kitüntetést ad ád a Rendőrnap alkalmából.A Nyergesújfalui Rendőrörs teljes személyi állományát vendégül látta a helyi önkormányzat a Rendőrnap alkalmából. A jó együttműködés és a kölcsönös megbecsülés jeleként Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő és Bajót önkormányzata a hagyományokhoz híven idén is megjutalmazta a szakembereket.

Borosháziné Végh Angéla őrnagy, Örsparancsnok, Kovács András zászlós, Ládonyi Zsolt zászlós, Trinácz Gábor őrmester és Horváth Lajos zászlós, valamint a Nyergesújfalui Polgárőrség Parancsnoka, Sujbert Gábor vehette át a jutalmakat az érintett települések polgármestereitől.

forrás: kekduna.hu


[ 2009.04.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek