nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Rendőrségi tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Rendőrségi tájékoztató
Lábatlanon történt bûncselekmények kapcsán több eredményes felderítés történt, melyeket ismertetni szeretnék a lakossággal.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy 2008. márciusától kinevezett körzeti megbízottja van Lábatlan városnak, Árva Attila r. törzsõrmester személyében.

Az elmúlt idõszakban, Lábatlanon történt bûncselekmények kapcsán több eredményes felderítése volt, melyet ismertetni szeretnék a lakossággal:
Nyitva az ajtó.
- Büntetõeljárást folytattunk ismeretlen tettes ellen, aki 2008. 06. 08-án Lábatlan, Bajcsy Zs. utcában betöréses lopást követett el, melynek során eltulajdonított egy számítógépet. A körzeti megbízott adatgyûjtés során a tettes kilétét felderítette, majd elfogta, aki tettét beismerte.

- 2008. augusztusban Lábatlanon hétvégiház feltörés történt, melynek során a körzeti megbízott adatgyûjtést végzett, így derült fény az elkövetõk kilétére, akik fiatalkorúak voltak. A sértettet a rendõrség értesítette, aki addig nem is tett feljelentést az ügyben, mert nem gondolta, hogy eredményes lesz a nyomozás. A sértettõl eltulajdonított szerszámok is megkerültek.

- 2008. májusában egy lábatlani férfi feljelentést tett, mely szerint családi házába dolog elleni erõszak alkalmazásával betörtek, onnan arany ékszert, és készpénzt tulajdonítottak el. A körzeti megbízott nyomozása során felderítette az elkövetõt, aki a sértett fia volt. Ugyanez a fiatal fiú édesapja sérelmére szeptember hónapban újra lopást követett el, melynek során szerszámokat, és különféle fémet tulajdonított el. A körzeti megbízott az elkövetõt elõállította, valamint az eltulajdonított szerszámok helyére információt gyûjtött, melyek házkutatás során lefoglalásra kerültek.

- 2008. szeptemberében idõs hölgytõl loptak el pénzt Lábatlanon oly módon, hogy a hölgy az elkövetõket lakásába beengedte, az ismeretlenek a figyelmét különféle indokokkal elterelték, így megtakarított pénzét ellopták. A körzeti megbízott segítségével a feltételezett elkövetõk felkutatása eredményes volt.

- 2008. júliusban az egyik lábatlani üzletbõl loptak ismeretlen személyek. A körzeti megbízott sikeres adatgyûjtésének köszönhetõen ezúttal is fény derült az elkövetõk kilétére.


- 2008. szeptemberben egy fiatalkorú személy 18 millió Forintot tulajdonított el egy lábatlani lakásból. A körzeti megbízott nyomozása és adatgyûjtése során az elkövetõ és társai felkutatásra kerültek, az eljárás elõzetes letartóztatásba helyezésük mellett folyik.

Kérem a lakosságot, hogy továbbra is forduljanak bizalommal bármilyen információval, vagy bejelentéssel kapcsolatban körzeti megbízottukhoz.
Elérhetõsége: 06/70/639-2546
Egyben köszönetet mondok Lábatlan Város Képviselõ-Testületének, hogy a körzeti megbízott munkáját jutalommal is elismerték.


Borosháziné Végh Angéla r.õrnagy
Nyergesújfalui Rendõrõrs Parancsnoka


[ 2008.10.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek