nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Révátkelő és állampolgársági eskü oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Révátkelő és állampolgársági eskü
Beszámoló az elmúlt két hónap legfontosabb eseményeiről Lábatlanon. Július 4-szeptember 11.

Beszámoló a két testületi ülés közötti eseményekről


Július 4-től kérésünkre a szolgáltató a helyi televíziót az S4-es csatornára helyezte át, képminőség javítása érdekében.

Július 9-én az ÉGÁZ-DÉGÁZ szervezésében Tatán tartott, a földgázpiacon bekövetkezendő számos változással kapcsolatos megbeszélésen Hortai Tamás vett részt.

Július 14-től több napon át a Magyar Államkincstár vizsgálatot tartott a központi költségvetésből származó hozzájárulások, támogatások felhasználásáról. A vizsgálat a szociális rendeletből eredő feladatokra, valamint többségében a Gondozási Központ által nyújtott szolgáltatásokra terjedt ki. A vizsgálat a normatívák felhasználásánál mindent rendben talált, visszafizetési kötelezettségünk nem keletkezett.

Július 16-án a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat szervezésében baleset megelőzési nap volt a Gerenday Közösségi Házban.

Július 17-én a IV. Lábatlani Művésztelep kiállítás nyílt a Gerenday Közösségi Házban.

Július 30-án a környező települések polgármesterei megbeszélést tartottak a Hétforrás Kft.-nél, a Kft. gazdálkodásával kapcsolatosan.

Augusztus 3-án az E.ON megkezdte az áramellátást akadályozó fák gallyazását városunkban.

Augusztus 11-én a Hétforrás Kft. taggyűlése volt, ahol javaslatot tettek a szeptember 1-jei víz és csatornadíj emelésére, melyet testületünk az augusztus 31-én tartott ülésén el is fogadott.

Augusztus 12-én Petrovics Mária keresett meg audológiai ingyenes szűréssel kapcsolatosan, melyet augusztus 19-én tartottak az egészségházban

Augusztus 18-án helyszíni bejárást biztosítottunk az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola fejlesztési területén az ajánlattevők részére.

Augusztus 20-án a Szent István templomban tartott ünnepi szentmisén Csapó Géza képviselte önkormányzatunkat.

Augusztus 25-én Boda Csaba alpolgármester átadta a Zrínyi M. ltp.-i játszóteret, mely a CBA és a Procter Cambie támogatásával létesült.
Miskolcon a Kiemelt Bűnmegelőzési Konferencián Bárdos Zoltán képviselte a megyénket.

Augusztus 27-én volt az ünnepélyes tanévnyitó ünnepség az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Rákóczi F. úti iskolájában.
A Révátkelőhely pályázattal kapcsolatosan operatív megbeszélést tartottunk hivatalunkban, melyen részt vett a MAHART képviselője, Dinnyés István önkormányzati képviselő, Karva község polgármestere, a pályázat készítők és a tervezők.

Augusztus 29-én Lábatlan – Karva maratont a polgármester úr indította el Duka Gábor Karva polgármesterével.

Augusztus 31-én rendkívüli testületi ülés volt.
Az alpolgármester úrral meglátogattam és köszönetemet fejeztem ki Varga Gyuláné asszonynak a Ságvári E. utcai játszótér felügyeletéért.

Szeptember 1-jén került sor a Zengő Óvodában megvalósított bölcsődei csoport ünnepélyes átadására.

Szeptember 3-án megbeszélést tartottam Süttő Község polgármesterével a Révátkelőhely pályázathoz szükséges lehetséges partnerségéről.
A Duna Partnerségi Hálózat műhelymegbeszélésen Hortai Tamás ügyintéző vett részt. Tájékoztatták a résztvevőket a magyar Euróapi Duna Régió Stratégia állásáról és ebben a Duna menti városok elvárásainak megjelenítéséről. A Duna Partnerségi Hálózathoz történő csatlakozás hivatalos aláírására szeptember 30-án kerül sor.

Szeptember 6-án a nyugdíjas Hagyományőrző Egyesület meghívására Karva község polgárai szép számmal látogatást tettek városunkban.


Szeptember 9-én állampolgársági esküt tett Pintea Dániel Piszkei lakótelepi lakos.

Szeptember 10-én az Esztergom – Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa ülés volt.

Szeptember 11-én lejárt az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola beruházására a módosított ajánlattételi határidő.Lábatlan, 2009. szeptember 8.Török István
polgármester


[ 2009.09.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek