nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Révátkelő Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Révátkelő Lábatlanon
A város a szlovákiai testvértelepülésével, Karvával együtt ad be pályázatot révátkelő kialakításához támogatást kérve.

Az önkormányzati képviselő-testület nyolc igen, négy nem és egy tartózkodó voksolással megszavazta azt a javaslatot, hogy a város a szlovákiai testvértelepüléssel, Karvával együtt adjon be pályázatot révátkelő kialakításához támogatást kérve.


Ha sikeres lesz a pályázat, a településnek a kivitelezési költség öt százalékát kell kifizetnie. A tervezett révátkelő a remények szerint sokat segít a Duna-part városi szakaszán az infrastruktúra fejlesztésére – fogalmazott az előterjesztés a képviselők legutóbbi ülésén. Ezt többek közt azt jelenti, hogy kisebb hajók is kiköthetnek.


[ 2008.12.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek