nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Rongálás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Rongálás
Múlt hét elején tapasztaltam,hogy a Ságvári Endre utcai játszótéren levő fapavilon 2 oldalfalát kitörték.

Ezt telefonon jeleztem a hivatal felé. Mára háborús és szánalmasabb látvány fogadott, a maradék ép részeket is kitörték. A szívem fáj,amikor azt tapasztalom, hogy értékeinket néhány fiatal büntetlenül tönkre teszi. Annyi munkánk fekszik a játszótér bővítésében, szülők, nagyszülők dolgoztak azért, hogy szebb legyen környezetünk. És el kell tűrni, hogy mindezt semmibe veszi néhány nevelésre szoruló fiatal.
Meggyőződésem, hogy a Zalka Máté lakótelepi játszótérnél kétszer akkora nagyságú és értékű Ságvári utcába indokoltabb lenne a kültéri kamera felszerelése. Így talán az okozott károk megtérülhetnének! Kérem Polgármester Úr segítségét abban, hogy a helyi polgárőrséget
is alkalmanként láthatnánk ebben az utcában szolgálatuk teljesítésekor.

Varga Gyuláné


[ 2012.01.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-