nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Rongálás a Gerendayban-ismét oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rongálás a Gerendayban-ismét
Mint arról hírt adtunk 2008. november 18-án este ismeretlen tettesek jelentős kárt okoztak a Gerenday arborétum fa pavilonjában.

A rongálás után megindult rendőrségi nyomozás jelenleg még nem zárult le. Török István, Lábatlan Város Polgármestere megbízást adott a pavilon javítására -tetőszerkezet, korlát pótlása stb, melynek költsége több mint 100e Ft volt. A helyreállítás a múlt hét végén fejeződött be, így a pavilon ismét eredeti állapotában található.

Előzmény: Rongálás-videó


[ 2008.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek