nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Rongálás a Gerendayban-videó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rongálás a Gerendayban-videó
2008. november 18-án este ismeretlen tettesek jelentős anyagi kárt okoztak a lábatlani Gerenday arborétumban.

Ismeretlen tettesek megrongálták a Gerenday arborétum fa pavilojának szerkezetét, a tetőszerkezetről eltávolították a zsindelyt, jelentős mennyiségű szemetet hagytak maguk után, melynek nagy részét a felvétel időpontjára a polgármesteri hivatal már elszállíttatott. Az arborétumban egy padját darabokra szedték, szemétgyűjtőket rongáltak meg.

A feltételezett fiatalkorú elkövetők személyével és az eset körülményeivel kapcsolatban, további információkat várunk a lakosságtól.

Polgármesteri Hivatal


[ 2008.11.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek