nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Rozália - Karácsonyváró oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Rozália - Karácsonyváró
Fiatalok és idősebbek, a kisebb nagyobb csoportokban beszélgető társaságok láthatóan élvezték az együttlétet. Jó volt látni a mosolygós arcokat.

December 19-én, kellemes őszies időben, egy összetartó és sokszor bizonyító csapat hatodik alkalommal invitálta Karácsonyvárásra a Rozália utca lakosait, az ismerősöket és barátokat. Lovászék kertjében kellemes zene, színes fények csalogatták az érkezőket. Bográcsban forró teával és forralt borral fogadták a vendégeket. A sörasztalok rogyásig megrakva süteménnyel, és az ilyenkor elmaradhatatlan lilahagymás zsíros kenyérrel.
A gyerekek legnagyobb örömére megérkezett a Mikulás is, akit azonnal körbevettek, leültettek. Természetesen volt zsákjában minden jó, minden gyerek kapott ajándékot, a Mikulás bácsi pedig viszonzásul hálás simogatást a gyerekektől.
Összeállt egy alkalmi énekkar is, harmonika kísérettel karácsonyi dalokat énekeltek.Fiatalok és idősebbek, a kisebb nagyobb csoportokban beszélgető társaságok láthatóan élvezték az együttlétet. Jó volt látni a mosolygós arcokat, valóban ünnepi és ünnepváró volt a hangulat. A figyelmes házigazdáknak mindenkihez volt egy-egy kedves szava, ölelése.
Köszönet a Rozália utcai baráti társaságnak és a házigazdáknak a szíves vendéglátásért, a feledhetetlen emlékért.

Hálás köszönettel, egy vendég a sok közül

További képek....

Videók az eseményről....


[ 2015.12.22. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-