nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Rozália karácsonyváró oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Rozália karácsonyváró
Fiatalok és idősebbek, a kisebb nagyobb csoportokban beszélgető társaságok láthatóan élvezték az együttlétet. Jó volt látni a mosolygós arcokat.

December 9-én, kellemes kora téli időben, egy összetartó és sokszor bizonyító csapat hetedik alkalommal invitálta Karácsonyvárásra a Rozália utca lakosait, az ismerősöket és barátokat. Lovászék kertjében kellemes zene, színes fények csalogatták az érkezőket. Bográcsban készült forró teával és forralt borral fogadták a vendégeket. Az asztalok rogyásig voltak megrakva süteménnyel, és az ilyenkor elmaradhatatlan lilahagymás zsíros kenyérrel. A vendégek jóvoltából itt az ételből, italból az est végén mindig több lesz, mint az elején volt.

Képek

A gyerekek legnagyobb örömére megérkezett a Mikulás is, akit azonnal körbevettek, leültettek. Természetesen volt zsákjában minden jó, minden gyerek kapott ajándékot, a Mikulás bácsi pedig viszonzásul hálás simogatást a gyerekektől. A Nyugdíjas és Hagyományőrző Klub énekkarának előadását követően
összeállt egy alkalmi énekkar is, ők harmonika kísérettel karácsonyi dalokat énekeltek, a tánc sem maradhatott el. Fiatalok és idősebbek, a kisebb nagyobb csoportokban beszélgető társaságok láthatóan élvezték az együttlétet. Jó volt látni a mosolygós arcokat, valóban ünnepi és ünnepváró volt a hangulat. A figyelmes házigazdáknak mindenkihez volt egy-egy kedves szava, ölelése.
Köszönet a Rozália utcai baráti társaságnak és a házigazdáknak a szíves vendéglátásért, a feledhetetlen emlékért.

Hálás köszönettel, egy vendég a sok közül.

[ 2016.12.15. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-