nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sakkverseny 2013. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sakkverseny 2013.
2013. március 30-án került sor a VIII. Lábatlani Polgármesteri Sakktorna lebonyolítására. Helyszín a Gerenday Közösségi Ház díszterme volt. Képekkel

A sakktornák évente négy alkalommal kerülnek megrendezésre. Karácsony tájékán Karva, újév környékén Muzsla, Húsvét előtt Lábatlan, majd a nyár közepén a falunapon, Tokodaltáró rendezi a játékokat.

A verseny lebonyolítása svájci rendszerben történik. A játszmák maximum 15-15 perc hosszúak. Igazolt versenyző itt nem indulhat.

2013. március 30-án került sor a VIII. Lábatlani Polgármesteri Sakktorna lebonyolítására. Helyszín a Gerenday Közösségi Ház díszterme, ahol Dinnyés István Polgármester Úr megnyitója után kezdődtek a küzdelmek a fekete-fehér mezőkön. A versenyen 16 sakkozó indult, amely 7 fordulós volt.

A helyezettek:

1. Szomjú Péter - Tokodaltáró

2. Hrabos Gábor - Karva

3. Paizs József - Tokodaltáró

4. Nagy Ferenc - Lábatlan

Az eredményhirdetés után a résztvevők jóízűen fogyasztották el az ebédet, majd a Gerenday Ház bemutatása és egy séta következett. Ezúton köszönjük a Polgármester Úrnak a verseny rendezéséhez nyújtott támogatását.

Lábatlani Természetbarátok Egyesülete


[ 2013.04.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-