nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sakkverseny 2014 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sakkverseny 2014
2014 március 29.-én került sor a IX. Lábatlani Sakktorna lebonyolítására. Helyszín a Gerenday Közösségi Ház díszterme volt.
A sakktornák évente négy alkalommal kerülnek megrendezésre, Karácsony tájékán Karva, Újév környékén Muzsla, Húsvét előtt Lábatlan, majd a nyár közepén a falunapon Tokodaltáró rendezi a játékokat.
A verseny lebonyolítása svájci rendszerben történik. A játszmák maximum 15-15 perc hosszúak. Igazolt versenyző itt nem indulhat.
Schmidt-Kovács Béla Úr rövid megnyitja után a résztvevők megtekintették a „Gerendayak a múlt tükrében” című kiállítást, ahol Szabó Ildikó Intézményvezető mutatta be az ott lévő dokumentumok alapján a Gerenday család történetét.
A tárlatvezetés után megkezdődtek a küzdelmek a fekete-fehér mezőkön.
A verseny 9 fordulós volt.

A helyezettek:

1. Szomjú Péter - Tokodaltáró
2. Bőcs László - Lábatlan
3. Nagy Ferenc - Lábatlan
4. Hrabos Gábor - Karva
5. Simon Sándor - Muzsla
Az eredményhirdetés után a résztvevők jóízűen fogyasztották el az ebédet.
Ezúton, köszönjük Polgármester Úrnak a verseny rendezéséhez nyújtott támogatását, továbbá a Forest-Papír Kft.-nek az ajándék papírcsomagokat.

A Lábatlani sakkbarátok nevében:Kecskés Ferenc


[ 2014.04.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-