nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Sámánizmus Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sámánizmus Lábatlanon

Sámánizmus Lábatlanon!

( CÁFOLAT )
Lábatlan város, ezen belül a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület nevében határozottan cáfolom azt a híresztelést, miszerint az egyesület szerződik Dubaiban működő nem létező testvérszervén keresztül az Egyesült Arab Emirátussal. Továbbá az sem igaz, hogy az akció neve Sivatagi Zápor, melynek tartalma a Lábatlan Város rendezvényeinek aszályos szaudi helyszíneken történő megrendezése lenne, és ez ott garantált felhőszakadások kialakulásához vezetne. Azt azonban megerősítem, hogy a fenti nem létező projekthez, melyben a leesett csapadékmennyiséggel arányos térítést fekete aranyban, azaz kőolajban kapnánk, a Gazdasági Tárca segítségét nem kérjük.
Fenti cáfolat kiadásának célja, hogy megemlékezzünk a Lábatlani Egyetértés SE 80 éves jubileumának alkalmából rendezett futball tornára, melyen a Vízisport Egyesület szerény képességű de igen ambiciózus csapata is elázott a temérdek lelkes további résztvevő és szorgalmas szervező ez irányú szolidaritását élvezve. Egyébként a programok nagyon sikeresek voltak, köszönet érte Schrenk Péternek és cinkostársainak.
Az időjárás felelős pedig ha így folytatja, vendégünk lehet itt Lábatlanon egy Karva oda-vissza víz alatti vizisízésre!

Tisztelettel               
Sujbert Levente          
Lábatlani Sirályok SE elnöke


[ 2006.07.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek