nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Sarlós Boldogasszony ünnepe oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Sarlós Boldogasszony ünnepe
Július 5-6.

Meghívó Sarlós Boldogasszony ünnepére, Dobis Ervin atya gyémánt miséjére!

Tisztelettel és szeretettel hívom városunk minden lakóját, 2008. július 5-én (szombaton) a Szent István templomban 18 órakor, és 6-án (vasárnap) a Sarlós Boldog Asszony Templomban 10 órakor tartandó búcsú szentmisére. A szentmisék vendége Dobis Ervin atya, aki Lábatlan szülöttje, és ez év júniusában ünnepli pappá szentelésének 60-dik évfordulóját. A szentmisék keretében kerül sor e neves évforduló megünneplésére. A vasárnapi ünnepségünk vendége lesz még Molnár Alajos atya, Nyergesújfalu Város plébánosa, aki az ünnepi szentbeszédet mondja.

Dobis Ervin atya tisztelettel és szeretettel gondol, emlékezik a lábatlaniakra, - idős kora ellenére is - szívesen jön szülőhelyére. Kérem ezért városunk lakóit, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg az atyát, tegyük számára emlékezetessé, ünnepéyesebbé ezt a napot, minél többen imádkozzunk boldog, idős napjaiért.

Szabó János plébános


[ 2008.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-