nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Schirilla György Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Schirilla György Lábatlanon
Dinnyés István polgármester pénteken Lábatlanon köszöntötte Schirilla Györgyöt, aki jótékonysági futás alkalmából járt településünkön.

2010. október 13. és október 23. között immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre az "56-os emlékfutás az egészséges társadalomért" elnevezésű jótékonysági futás Mosonmagyaróvár és Salgótarján között. Schirilla György futásának célja, hogy az 56-os forradalomról az egészségre való neveléssel emlékezzünk meg, a célállomás idén is Salgótarján, ahol október 23-án egy utcai futóversenyt nyit meg a futás záró programjaként.

Lábatlanon 2010. október 15-én Dinnyés István polgármester a város nevében köszöntötte a sportembert, majd a település nevével ellátott szalagot tűzött a futást kísérő kopjafára. A futót az általános iskola diákja a település határáig kísérték el.


[ 2010.10.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-