nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Sebességjelző berendezések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sebességjelző berendezések
Csúszik a sebességjelző berendezések kivitelezési határideje. A településen két helyen legkorábban szeptemberben kerülnek ki az eszközök.


A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által „az országos főutak átkelési szakaszain a forgalom csillapítására, a gyalogosok védelmének növelésére, a járművek sebességének csökkentésére alkalmas beavatkozások társfinanszírozására” kiírt pályázaton önkormányzatunk két darab radaros sebességjelző berendezés telepítését nyerte el  2.051e Ft értékben. Az önrész mértéke 362e Ft.

Nem ilyen lesz...

A 2008. február 22-én aláírt társfinanszírozási szerződés szerint a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ  (KKK) 2008. július 31-ig kihelyezi a berendezéseket.

A napokban telefonos megkeresésünkre a KKK tájékoztatott, hogy a közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt a kivitelezés legkorábban szeptemberben indulhat meg, továbbá nem az önkormányzati pályázatban szerepeltetett (képen látható) sebességkijelző berendezés, hanem a közbeszerzési eljárásban kiválasztott eszköz kerül telepítésre.

Kapcsolódó anyag:

-Sebességjelző pályázat


[ 2008.07.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek