nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Segítség Dórikának oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Segítség Dórikának
Török Ádám és Tóth Vera segít Dórikának - Tegyen így ön is! Összefogtak a zenészek: autogramok az őssejtkezelésért.

Neves zenészek, többek között Török Ádám és Muck Ferenc írták rá nevüket arra a klasszikus gitárra, amelyet Horváth Misi szájharmonikás ajánlott fel Gombai Dórikának, a lábatlani kislánynak. Ahogy arról már többször beszámoltunk, a kislánynak őssejtkezelésre lenne szüksége, de egyelőre nem jött össze a második kezelésre szükséges pénz.

Dórikáért fognak össze a zenészek
A hangszer értékesítéséből származó bevétel, ugyanúgy, mint a tájképfestő Görgényi István festőművész 1959-es képének bevétele mind a várva várt őssejtkezelés létrejöttét alapozhatja meg.
A gitár kikiáltási ára 200 ezer forint.
Gitárügyben a szájharmonikásnál lehet érdeklődni a 0620/915-51-26-os telefonszámon.

Ha valaki segíteni szeretne, ezt megteheti úgy is, hogy a Dórika részére nyitott Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány számlaszámára (11740092-20004752-00000000) küld pénzt. (A megjegyzés rovatba be kell írni: „Gombai Dórika gyógykezelésére”).

A kupakgyűjtést is folytatja a család, ez ügyben Gombainé Mátyási Máriát kell keresni (Lábatlan, 2541, Munkácsy út 3., vagy a 06-30/692-8590 telefonszámon).

A Szimpla kerti segélykoncert pedig október 5-én, vasárnap három órakor kezdődik a budapesti, Kazinczy utcában. Itt többek között fellép a Megasztár győztese, Tóth Vera is, csakúgy, mint Török Ádám.

Forrás: www.kemma.hu

Dórika honlapja

Korábbi, kapcsolódó cikkeink:

Segélyfesztivál Dórikáért

Gombai Dórika

Dórika: magára hagyták a cégek?

Segítsünk Dórikának!


[ 2008.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-