nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Semmelweis Nap 2014. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Semmelweis Nap 2014.
Mihelik Magdolna és Dinnyés István polgármesterek köszöntötték a két település egészségügyi dolgozóit a közös Semmelweis napi ünnepségen
Lábatlan és Nyergesújfalu települések Önkormányzata nevében Mihelik Magdolna és Dinnyés István polgármesterek köszöntötték a két település egészségügyi dolgozóit az immár hagyománnyá vált közös Semmelweis napi ünnepségen.

Bevezetésképp Krajcsovszky Máté, a Szabolcsi Bence Zeneiskola tanulója és zenekarának tagja trombitán adta elő Bernard Fitzerald „Angol suite” című zeneművéből az I. tételt.

A település egészségügyi ellátása érdekében kifejtett munkájáért Lábatlan Város Képviselő-Testülete Polgármesteri Dicséret kitüntetésben részesítette Sipos Ferencné gyermekorvosi asszisztenst.

Sipos Ferencné csecsemő és gyermekápolónői képzettségét 1971-ben Budapesten szerezte meg. Több mint 40 évet dolgozott gyermekorvosi asszisztensként Lábatlanon. 2012. augusztusában nyugdíjba vonult, de a gyermekorvos kérésére nyugdíjasként tovább folytatta és folytatja ápolói tevékenységét. Munkáját mindig lelkiismeretesen és az elvárható legnagyobb gondossággal végezte.
A mai napon több évtizedes lelkiismeretes munkája elismeréseként részesül Lábatlan Város Önkormányzatának kitüntetésében.
Munkájához és további életútjához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Nyergesújfalu Város Képviselő Testülete a Semmelweis nap pénzjutalomban részesítette Bata Istvánt az Országos Mentőszolgálat nyergesújfalui mentőállomásának vezetőjét.
A nyergesújfalui mentőállomás nyolc éve üzemel Bata István vezetésével. Irányítása alatt két mentőautóval 14 fő vesz részt a mentésben. E mellett a felelősségteljes munka mellett munkatársaival együtt időt szakít a fiatalok oktatására, az iskolások egészségügyi felkészítésére is. A mentőállomás dolgozóival közösen, kihasználva a pályázati lehetőségeket, olyan számítógépes animációs rendszerrel működő oktató termet hoztak létre, ahol egyszerre 8 fő oktatását végzik a korszerű újraélesztésről. Már több száz fiatal tűzoltó és vöröskeresztes aktivista kapott itt képzést.
Bata István mindennapi munkája mellett az Esztergom-Dorog Mentőalapítvány elnöke is és a nyergesújfalui városi rendezvények lelkes segítője. Bata Istvánnak Nyergesújfalu Város Képviselő Testülete elismerő oklevéllel és pénzjutalommal szeretné megköszönni eddigi önzetlen munkáját.
Munkájához és további életútjához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Lábatlan és Nyergesújfalu Város Képviselő-Testülete nevében köszönetet mondunk azoknak az egészségügyi dolgozóknak is, akik adminisztrációval és asszisztenciával segítik a betegellátást. A betegek gyógyulásához szükséges zökkenőmentes gyógyszerellátás biztosításáért, az ehhez párosuló nagy szakmai tudásért, a betegekkel való türelemért köszönet a gyógyszerészeknek, gyógyszerész asszisztenseknek.
Köszönetet mondunk a mentőszolgálat dolgozóinak, akik a legnagyobb vészhelyzetben is urai tudnak lenni a helyzetnek, ellátásukkal biztonságot tudnak adni a kétségbeesett betegeknek. Köszönet a betegekkel való nagy türelemért és empátiáért.

Köszönjük azoknak az egészségügyi munkatársaknak is az odaadó munkáját, akik ezt a példaértékűen tiszta és higiénikus környezetet a rendelőintézeteinkben megteremtik és ily módon járulnak hozzá a betegellátás színvonalához.

[ 2014.07.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-