nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Senki sem sérült meg! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Senki sem sérült meg!
Pénteken este a  Pedagógiai Szakszolgálat épületére dőlt egy nagy méretű korhadt fa. Szerencsére nem tartózkodtak gyerekek az épületben.

Intézkedő Tűzoltók.

2009. április 17-én az esti órákban a nyergesújfalui székhelyű Pedagógiai Szakszolgálat épületére dőlt egy 15 méter magas faóriás. A környező épületek lakói azonnal értesítették a közelben működő Önkormányzati Tűzoltóságot, akik egy percen belül a helyszínen voltak.  A fa kidőlését az intézkedők szerint nem az időjárás okozta, hanem az előregedett, korhadt törzs nem bírta tovább a terhelést.

Az épületben szerencsére nem tartózkodtak.


[ 2009.04.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-