nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Senkinek sem kell a Piszkei Papír oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Senkinek sem kell a Piszkei Papír
A teljes üzem megvásárlására vártak befektetőket nettó 5,2 milliárd forint irányáron - írja a Napi Gazdaság.
Bár korábban többen is érdeklődtek a felszámolás alatt lévő Piszkei Papír Zrt. lábatlani papírgyára iránt, a pályázati határidőig egyetlen ajánlat sem érkezett. A teljes üzem megvásárlására vártak befektetőket nettó 5,2 milliárd forint irányáron - írja a Napi Gazdaság. A felszámoló a hitelezőkkel egyeztetve folytatja tovább a vagyon értékesítését, és ez alapján várhatóan újból meghirdetik a gyárat - tudta meg a lap Ecsédi András felszámolóbiztostól.

A termeléshez közvetlenül nem kapcsolódó vagyonelemek értékesítésére immár negyedik alkalommal írt ki a napokban pályázatot a felszámoló. Az ingatlanokra és üzletrészekre november 30-ig lehet ajánlatot tenni. A görög Zeritis-csoport érdekeltségébe tartozó Piszkei Papírral szemben mintegy 10 milliárd forint értékű követelést nyújtottak be hitelezői. Az eladásra kerülő vagyon tehát nem nyújt fedezetet a teljes tartozás kiegyenlítésére.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek