nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Siker az évadzáró Mikulás Rallyn Veszprémben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Siker az évadzáró Mikulás Rallyn Veszprémben

Mikulás Rally 2005.12.03-04 Veszprém

Pehely Balázs – Ambrózy Melinda
Honda Civic 1.6 Vti Veszprémben 9. alkalommal került megrendezésre a Mikulás Rally amely a hazai rally nézők talán egyik legkedveltebb versenye. A hagyományos évzáró versenyen közel 200 autó vett részt, városunkat Pehely Balázs – Ambrózy Melinda képviselte a Honda Civic-el. Több mint másfél perces fölénnyel megnyerték a kategóriát és az abszolút értékelés 32. helyén végeztek. Az idei év egyik legjobb eredményét tudhatják magukénak és újult erővel készülhetnek a 2006-os szezonra! Támogatóik:

Viadom Rt, Holcim Rt, Lábatlan Város Önkormányzata, Jako Kft, Piszkenet Kft, Ringmasters Kft, Ollé Gábor vállalkozó, 24 óra, Kék Duna Rádió, Borsi Rally Team és természetesen a család, barátok!!

[ 2005.12.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-