nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sikeres évet zártak rally versenyzőink oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sikeres évet zártak rally versenyzőink

Sikerekben gazdag évet tudhatunk magunk mögött!!
Az év elején még azt sem tudtuk hogy elindulhatunk e valahol, lesz e kocsi, támogatás, segítség, de a vége fantasztikusan sikerült. Rengeteg kupával, pontokkal és tanulással fejeztük be a bajnokságot.
2005-ben sikerült az Országos Junior Bajnokságban a számunkra nagyon előkelő abszolút 5., N csoport 3. és az N2 kategória szintén 3.helyét megszereznünk. A Jokohama kupában pedig az abszolút 3., N csoport 2. helyét.
Külön öröm hogy összeállt egy komoly, megbízható csapat ami esetlegesen megfelelő szponzori háttérrel és támogatással igen jó eredményeket érhet el akár hazai akár nemzetközi szinten is.
Sajnos jelenleg túl messze vagyunk még a 2006-os bajnokságtól, így korai lenne beszélni bármiről is. Egy biztos, valahol menni fogunk, de hogy mivel és mikor ez még elég szürke fátyol. Az is biztos, hogy az idei évünk nem lehetett volna sikeres a szponzorok, támogatók, barátok, és természetesen a család nélkül, ezért ezúton szeretnénk köszönetet mondani nekik az elért sikereinkhez!!

Támogatóink:
Viadom Rt., Vonalkód Rendszerház, Holcim Hungária Rt., Lábatlan Város Önkormányzata, Piszkenet Kft., Kaszás Sándor, Rekeny Ati, Ambrózy Peti, Wéber Ferenc, Ács Csabi-Timcsi, Vass Barni, Ollé Gábor vállalkozó, Borsi Rally Team, és természetesen a haverok, barátok, és a család!

Pehely Balázs, Ambrózy Melinda
és a TeamHonda Civic 1.6 Vti
[ 2005.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-