nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sikeres kistérségi gála oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sikeres kistérségi gála
Bajót nyerte a másodszor megrendezett Esztergomi Kistérségi Sportgálát, a parlamenti válogatott most erősebb volt a kistérségi válogatottnál.

Látványos show-műsorral, ízletes ebéddel, játékos programokkal és interaktív bűnmegelőzési előadásokkal várta az esztergomi kistérség az idén immár másodszor megrendezett Esztergomi Kistérségi Sportgála résztvevőit.


A kilenc települést- köztük Lábatlant is -tömörítő, Esztergom környéki közösség rendkívül összetartó. Ezt mutatja, hogy immáron második éve szerveznek közös sportrendezvényt, amelynek bevételéből az Esztergom és Térsége Egészségéért Alapítványt támogatják. A mintegy hetven gyermek részvételével lejátszott labdarúgótornát remek játékkal nyerte meg Bajót község, melynek polgármestere a záró gálamérkőzésen a térség csapatának kapuját védte – a parlamenti válogatott ellenében. Ő kevésbé volt szerencsés, mint a falu gyerekei, hiszen a jóval összeszokottabb csapat benyomását keltő honatyák 4–2 arányban legyőzték a helyi polgármesterekből és önkormányzati képviselőkből álló együttest.

A gyerek számára rendezett torna és a főmérkőzésnek szánt felnőttösszecsapás között egy nem mindennapi, kínai sárkánnyal bemutatott produkciót, valamint a táti mazsorettcsoport színpompás előadását élvezhette a még ekkor is szép számban jelen lévő közönség. Az általános iskolák alsó tagozatos diákjai számára kiírt focitornán hét csapat vett részt, és a főszervező Hummel Rudolf szerint nem is elsősorban a végeredmény volt a fontos, hanem inkább az összetartozás.

„Kilenc települést és ötvenhétezer embert egyesít ez a rendezvény – mondta Hummel. – Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ilyen közös sporteseményekkel is kifejezzükaz összetartozásunkat. Szeretnénk hagyományt teremteni a gálával, és az idei előzetes adatok alapján azt mondhatom, hogy jövőre a harmadik alkalomra biztosan sor kerül, hiszen idén kiemelkedő volt a részvétel és a jótékonyságra felajánlott bevétel is több százezer forintra rúg. Ez a gála egyébként csak az első állomása volt egy komplex, egész nyáron át tartó rendezvénysorozatnak, amely összesen negyven helyszínből áll majd. Legfőbb célunk, hogy megmozgassuk a térség lakosságát.”

forrás: nemzetisport.hu


[ 2009.04.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-