nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sikeres rajt az őszi tenisz bajnokságban... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sikeres rajt az őszi tenisz bajnokságban...
Elkezdődött a megyei II.osztályú tenisz csapatbajnokság őszi mérkőzéssorozata. Csapatunk a rosszul sikerült tavaszi szereplés után (mind a 4 mérkőzésünket elvesztettük 2:1-re) egy nagyon értékes győzelemmel megkezdte a felzárkózást. Ezúttal Ácson vendégszerepeltünk és küzdelmes meccsen, 2:1-re nyertünk. A megyei II.osztályú tenisz csapatbajnokságban 2 egyéni és 1 páros mérkőzés van. Egyéniben Csizmadi Zoltán 2:0, Héjjas Mihály 2:1 arányban győzőtt, a párost ismét elvesztettük (mint eddig minden alkalommal), ezúttal Dinnyés István-Csizmadi Zoltán összeállításban 2:1-re.
A hátralévő két hazai és 1 idegenbeli mérkőzésre szeretettel várjuk lelkes szurkolóinkat!
Augusztus 28. csütörtök 17.00: Lábatlan-Almásfüzitő B
Szeptember 11. csütörtök 17.00: Lábatlan-Tata
Szeptember 18. csütörtök 17.00: Almásfüzitő A-Lábatlan
[ 2003.08.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek