nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Sikeres tettenérés - Öt embert fogtak el oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sikeres tettenérés - Öt embert fogtak el
2009. június 10-én a biztonsági szolgálat jelzése alapján sikeres elfogást hajtott végre a Rendőrség Lábatlanon - a Polgárőrség segítségével.

Az Öreg Papírgyárban működő biztonsági szolgálat jelzése alapján a Rendőrség a lábatlani Polgárőrség segítségével öt főt ért tetten, miközben a gyár területéről különböző értékeket tulajdonítottak el.

Az elkövetők a gyárból elsősorban alumíniumot, villanymotort, csapágyakat szerettek volna gépkocsijukkal elvinni, azonban a sikeres és gyors rendőri és polgárőr fellépés szándékukat meghiúsította.

Az eltulajdonított értékek az autóba kerültek


[ 2009.06.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-