nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sirály Díj 2010 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sirály Díj 2010
A Nemzetközi Duna Nap keretén belül 5. alkalommal került kiosztásra a Sirály Díj. Az idén Hacsa Adrienn kapta meg az elismerést

 Tóth Tibor Karva volt polgármestere, Török István városunk első embere, Gombás János és Páncél Mihály alapító tagok után az idén Hacsa Adrienn kapta meg az elismerést Sujbert Levente egyesületi elnöktől és Szalai László alelnöktől.

Méltán kérdezhetjük, hogy kerül egy kislány, aki még 9 éves sincs, a kitüntetettek közé. A díjat olyan embereknek adományozzák minden évben, akik a legtöbbet tették a Lábatlani Sirályok Vízisprt Egyesületért.
Adrika, ahogy mi hívjuk, az elsők között jelentkezett a kajak-kenu képzésre. Akkor még óvodásként szállt vízre a csöpp lány a nagy Dunán. Kitartó munkával, felnőtteket megszégyenítő elszántsággal dolgozik minden edzésen. Ennek meg is van az eredménye, hiszen Adri sorra szerzi a fényesebbnél fényesebb érmeket. Többször előfordult, hogy nem csak a saját korosztályában, hanem az egy évvel idősebbek között is dobogóra állhatott. Ő az, aki már 3 éremmel rendelkezik országos versenyen. 2009-ben bronz, 2010-ben ezüstérmes lett a Héraklész Fizikai szintfelmérőn Győrben, az Eszkimó és Indián játékokon Sukorón 2010 júniusában pedig III.helyen végzett. Kimagasló eredményeivel versenyről versenyre öregbíti a Lábatlani Sirályok hírnevét.
Adrika! Köszönjük neked ezt a sok dicsőséget, amit eddig szereztél! Kitartást és sok sikert kívánunk Neked! További jó versenyzést! Nyerj nekünk még nagyon sok érmet!

Schrenkné Simon Ildikó, Sujbert Levente és Verbánszky János

[ 2010.07.05. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-